dilluns, 11 de maig de 2020

PROPOSTES VARIADES!!

Bon dia PINGÜINS I SUBMARINISTES!! 

Avui us presentem unes propostes molt variades, que segur que us fan passar MOLT BONES ESTONES.

El Guillem us convida a fer una activitat de LLENGUATGE ORAL amb LLETRES DISFRESSADES!!!


Cliqueu a sobre de la imatge i s'iniciarà l'activitat.


El Guillem també us presenta una activitat de PSICOJOCS AMB PAPERS!


L'Estela i l'Anna us presentem unes endevinalles ben originals i divertides: SÓN UNES ENDEVINALLES DE COLORS. Teniu ganes de jugar a descobrir-les?

Mireu, PINGÜINS I SUBMARINISTES, després de llegir cada endevinalla podeu fixar-vos 👀 en la LUPA 🔎. Us donarà una petita pista. ESTEU PREPARATS?

📌 Endevinalla 1.📌 Endevinalla 2.📌 Endevinalla 3.📌 Endevinalla 4.📌 Endevinalla 5.


📌 Endevinalla 6.Cliqueu a sobre de la imatge i descobrireu les solucions.També, us presentem diferents enllaços per jugar amb les LLETRES, tot formant PARAULES.

Fem paraules:
Per a iniciar l'activitat, cliqueu a sobre de >. Després, cal que seleccioneu l'opció que voleu: 1 síl·laba, 2 síl·labes, 3 síl·labes, 4 síl·labes. Després, amb l'ajuda del ratolí, seleccioneu la lletra i l'arrossegueu, fins a completar la paraula.Mots encreuats:
Per a iniciar l'activitat cliqueu a sobre de >. Després, cal que observeu el dibuix i col·loqueu cada lletra en el lloc que li correspon, tot arrossegant el ratolí, fins a completar la paraula.
SI VOLEU ESCRIURE COMENTARIS, O BÉ ENVIAR-NOS ALGUN VÍDEO O ALGUNA FOTO DEL QUE ESTEU FENT AQUESTS DIES, ENS HO PODEU ENVIAR AL MAIL DE L'ESCOLA: melistorrent@gmail.com

ESTAREM ENCANTADES DE REBRE LES VOSTRES PROPOSTES!!

FINS AVIAT PINGÜINS I SUBMARINISTES!! UNA ABRAÇADA!!!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada