divendres, 3 d’abril del 2020

BON DIA!!!

Bon dia PINGÜINS I SUBMARINISTES!!! Com esteu?



Avui us proposem UN REPTE BEN DIVERTIT!!! Animeu-vos a fer una torre el més alta que pugueu!!! Per a fer-la utlitzeu qualsevol material que tingueu per casa: construccions, caixes de cartró, etc.



També, us convidem aquesta tarda al concert del POT PETIT, a les 18h al canal de youtube: El Pot Petit celebra 10 anys.



D'altra banda, us animem a visitar noves propostes:
- Edu 365: 
COMUNICACIÓ I LLENGUATGES:

LLETRA PER LLETRA: Forma les paraules. Per a iniciar l'activitat heu de col·locar el ratolí a sobre de la imatge petita amb dibuix. Per exemple: dibuix dels llapis de colors. Després, cal que arrossegueu cada lletra i la col·loqueu al lloc indicat, fins a formar la paraula del dibuix.


EL MÓN ET PARLA 2: Identifica paraules i frases. Per a iniciar l'activitat heu de col·locar el ratolí a sobre (>). Després, cal que arrossegueu cada paraula i la col·loqueu al lloc indicat, fins a formar la frase.


JUGAR AMB LES MATEMÀTIQUES: Ordenar, comptar i sumar. Per a iniciar l'activitat, heu de col·locar el ratolí a sobre (>). Després, cal que seleccioneu l'opció que vulgueu (ordenar, comptar o sumar), fins a completar totes les sèries.


COMPTAR FINS AL 9: Juguem amb els números 1 al 9. Per a iniciar l'activitat heu de col·locar el ratolí a sobre (>). Després, cal que seleccioneu l'opció del grup de números, fins a completar totes les sèries.


- Novetats de les Pestanyes ENGLISH i CANÇONS: us divertireu molt cantant i ballant.

I aquests dies de Setmana Santa cuideu-vos molt i FINS BEN AVIAT!!!


SI VOLEU ESCRIURE COMENTARIS, O BÉ ENVIAR-NOS ALGUN VÍDEO O ALGUNA FOTO DEL QUE ESTEU FENT AQUESTS DIES, ENS HO PODEU ENVIAR AL MAIL DE L'ESCOLA: melistorrent@gmail.com


ESTAREM ENCANTADES DE REBRE LES VOSTRES PROPOSTES!!

PETONETS PINGÜINS I SUBMARINISTES!!!










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada